H/F Enghaven


Havekultur er fællesskabskultur

Om os

Vores værdier er baseret på at vores haveejeres behov er yderst vigtige. Hele vores bestyrelse arbejder målrettet for at imødekomme disse behov.

Vores Koloni stammer tilbage fra den 6. februar 1944 , og strækker sig over et areal på 156.55 kvadratmeter. Vi er den tredie største koloni i Odense.

Vi har ca. 285 havelodder i forskellige størrelser, dog er de fleste på ca. 500 m2.

I år 2008 blev der etableret vandmålere i hver enkelt have så man kun betaler for sit eget forbrug. Denne etablering har endvidere betydet, at der er mulighed for vand i husene hele året, så for de haveejre der nyder naturen på alle årstider, er der mulighed for at lave en varm kop kaffe, selv om vinteren.

Vi har gode tilkørselsmuligheder, ligesom der er etableret parkeringspladser rundt omkring i kolonien, stratetisk placeret i forhold til det skal være nemt for alle at parkere i umiddelbar nærhed af deres have.

Foreningen er kendt for at der er plads til forskelligheder, med respekt for hinanden.

Der er i løbet af sæsonen forskellige aktiviteter og happenings, som man kan deltage i.

Alle er velkomne til at tage initiativ til et emne eller et tema, hvad enten det er en Høstfest, VM i fodbold, et Tupperwareparti, eller kåring af sæsonens største rødbede. Kun fantasien, og drivkraften sætter i princippet grænser!

Foreningen råder over et lille fælleshus, med indlagt strøm, fryser og køleskab, som kan benyttes til arrangementer for havefoeningens medlemmer.

Hver lørdag i sæsonen er kontoret åbnet et par timer om formiddagen, og her vil bestyrelsen være at træffe.

Måske har man et godt forslag eller en konstruktiv kritik man ønsker at aflevere - så er kontoret stedet :o)

H/F Enghaven er naturligvis medlem af

Kontorets åbningstid:

Lør: 10 - 12


Kontorets beliggenhed:

Gang nr. 3, have nr. 75b

(det gamle Marketenderi)