Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

H/F Enghaven


Havekultur er fællesskabskultur

En lille varm historie, i en kold tid :o)

Dagen var dag 2 i det voldsomme sne-kaos der ramte Fyn i December.

Efter utallige (og ganske vidst kvind-agtige) forsøg på at få en Ford Mondeo fri af sneen og ud på gaden, måtte damen opgive, og forfrossen, modløs og rasende, gå tilbage til brændeovnen og kaffelatten.

Pludselig banker det på døren, og en mand står uden for, og spørger (formentligt i et forsøg på at være morsom) om damen skal have sin bil kørt i bækken, eller hvad planen er med den ret uhensigtsmæssige parkering midt på hovedgangen...

Damen var imidlertid totalt forladt for humor, og vrissede tilbage, til den sjove mand: "NEJ!!! Men er det svært at se jeg ligesom hverken kan komme frem eller tilbage?"

Giv mig dine nøgler, sagde manden - og kvinden tænkte "fjols!! Tror han mon osse han kan gå på vandet" imens hun afleverede sine bilnøgler.

Hun brugte lidt tid på at iklæde sig vinterjakke og støvler, og kæmpede sig ude igennem sin have med den høje sne, for at glæde sig over retten til at hovere over mandens tro på egne evner...

Da hun kom ud var der nu TO mænd igang.

En baksede med den grønne Mondeo, imens den anden arbejdede målrettet med sneskovl og grus.

Vupti-vupti-vupti var bilen fri, og klar til at forlade kolonien!!

Så tror I nok historien slutter her, men nej!!

Da damen kom tilbage, var mændene ved at lægge sidste hånd på at skovle en parkeringsplads tæt ved damens hus!!

Jeg synes gerne jeg vil dele min taknemmelighed med dem der lister forbi vores hjemmeside - for at understrege at der findes engle i Enghaven!!

1000 tak Morten og Niels. Jeg er imponeret over Jeres initiativ og indsats, og fik et ganske andet syn på visse ting :o)

Charlotte 135

0